OM MIG

torsdag den 22. august 2013

Et pust af LIV i min stue.....


I dag har jeg haft besøg af en helt særlig kvinde....måske du kender hende, ellers kan du kigge med på denne underholdende blog

Indrømmet, så var jeg lidt spændt på sådan rigtig at møde hende...in the real life

Vi havde mødtes én gang før...bare et par timer på stranden, men i dag tog vi lige ét skridt mere.

Jeg burde have støvsuget og ordnet alt det jeg plejer, inden jeg får besøg....i hvert fald første gang...men jeg har ikke været i topform de sidste par dage, og i stedet for at brænde mit krudt af på rengøring, købte jeg fine blomster....og satte dem i vasen på trappen.

Som en slags afledningmanøvre....

Det havde jeg nu ikke behøvet, for vi har hygget os fra første minut.

Tror aldrig vi løber tør for emner......eller humør.

Dagen har været fuld af dejlige overraskelser, og LIV.

Helgom1 kommentar:

  1. Og tusinde tak for i dag, GODT du selv arrangerede blomster, når nu jeg er sådan en skovl til at huske sådanne dyder, når man visitter! Var der ikke støvsuget?! Det er ski for dårlig! :-) .Havde nu også travlt med at hygge på altanen og snakke med mopserne (kæft de er charmerende!). Tror i øvrigt heller ikke at vi løber tør for emner, mere for kræfter og tid - men så må vi jo bare planlægge en ommer ; )
    TAK for i dag Helle. Det gør vi igen. Knus, Liv

    SvarSlet