På tur med kamera...og dukker..På denne skønne søndag, fik jeg pakket kurven med de to små Tumlinge, med gult hår. 

Nu var det deres tur, til at få lavet en historie, som allerede rumsterede og tog form i mit hoved. 


Her er den skønneste natur. 


Og lyngen blomstrer på sit højeste. 

Her er pragtfuldt og plads til at være kreativ, og give sig selv lov til at fordybe sig i lige det, man har allermest lyst til. 


Jeg var op og ned af bakker. 


Med kurven og tæppet på armen. 


Fik taget mange billeder, til endnu en lille historie. 

Fik tid  til at sidde helt oppe på toppen, og kigge ud over det skønne landskab, og tænke over livet...og hvordan de næste ting skal laves. Jeg kan mærke, at jeg brænder for det jeg laver og at det er sjovt at gå hele vejen...med dukker og små historier... og det hele. 


Og med sådan en skøn udsigt, kan man da ikke andet end nyde blæsten i håret, de kreative tanker i hovedet og livet...lige nu....lige her. 

Og hvis du skulle få lyst, så kommer sidste lille historie om "Pigerne med det gule hår, der elsker blåbær", senere i dag. 

Rigtig god søndag...håber du bruger den til lige det, der gør dig allermest glad. 

                     Helgom
Kommentarer

 1. Jeg glæder mig til at læs din lille historie :-).
  Forresten så er det er skønt billede af dukkerne, du har fået sat øverst på din blog - ja, også den hvor de sidder i kurven er rigtig skøn :-) Kh

  SvarSlet
 2. Tak Jette. Jeg er jo ikke så dygtig som dig, dine billeder er HELT specielle, men jeg prøver så godt jeg kan. Det vigtigste er, at jeg hele tiden synes, det bliver bedre. Kender du ikke det ? Det driver én til at prøve noget nyt. Kh Helle

  SvarSlet
 3. Du skal bare klø på Helle, øvelse gør mester - som jeg siger til børnebørnene. Du er så kreativ og en supper dygtig dukke mor, ...... det andet kommer hen af vejen, men jeg synes du er kommet godt efter det :-) Kh

  SvarSlet

Send en kommentar

Helgom-dukker.dk

Helgom-dukker.dk
Dukkeshop

Kontakt - HELGOM

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også finde mig på:

Du kan også finde mig på:
under navnet HELGOM