Volden rundt med Signe....


I dag fik jeg syet tøjet til den første Steiner dukker, som der kommer til salg i min dukkehshop i år.

Og da jeg var ude og lufte hundene på volden, opdagede jeg, at det var klaret op og blevet det dejligste vejr til at tage billeder i. Så jeg skyndte mig hjem, og fik pakket dukken - Signe - ned i kurven, og så afsted igen...og denne gang uden hunde.

Signe er en stor Steiner dukke - 45 cm - og en rigtig naturpige.Selvom hun har fået en fin blå kjole med guld prikker på, hvide leggings og et hvidt tyl, kan hun sagtens klatre op i træerne og nyde vinde i håret og udsigten.

Faktisk fuldkommen som min ældste datter.

Da hun var lille, havde hun en fin matroskjole med guldknapper....selvom moderen syntes en cowboykjole kunne være mere praktisk...silkebånd i håret og laksko på fødderne, når vi skulle i byen. Hun var noget så flot, og klædt på helt efter hendes eget ønske. Fem minutter efter hang hun med hovedet nedad i gyngestativet...eller i et træ....for man behøvede ikke opføre sig anderledes end man plejede....fint tøj eller ej.

Sådan er det også med Signe.


Og det kan godt være at hun får lidt skramme på de små knæ, men det gør ikke noget.


Hun har også et andet sæt tøj....som måske egner sig lidt bedre til turen til volden.Hun nød i hvert faldt at få sin blomstrede buskedragt og lyserøde bluse på.

Tæerne blev også luftet lidt...selvom det var lidt koldt.


Hendes lange bløde fletninger blev sat op med et fint spænde, og så fik hun sit varme sjal og fine sko på.

Måske lidt mere praktisk tøj....når man er på volden.

Du kan finde flere detaljer om  hende i min dukkeshop


hvor hun kommer til salg i aften.

Helgom

Kommentarer

Helgom-dukker.dk

Helgom-dukker.dk
Dukkeshop

Kontakt - HELGOM

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også finde mig på:

Du kan også finde mig på:
under navnet HELGOM